1

8

DEMIDDELBURGSEKERMIS.NL

Van 4 t/m 10 augustus op de Markt & Plein-1940

Home > Disclaimer

Disclaimer

Je kan hier onze disclaimer vinden.

Bekijk hem hier onder als tekst op de pagina.
 

officiële .Pdf bestand?

Onderaan de pagina.

1.0

DeMiddelburgsekermis.nl – Disclaimer:

 

Bij het inzien van dit bestand gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.
U kunt die vinden op onze website; 

http://www.DeMiddelburgsekermis.nl/voorwaarden  

 

                    

DeMiddelburgsekermis.nl,

 

DeMiddelburgsekermis, hierna te noemen: De Middelburgse kermis, verleent u hierbij toegang tot DeMiddelburgsekermis.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

DeMiddelburgsekermis behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________

1.1

Beperkte aansprakelijkheid:

DeMiddelburgsekermis spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van DeMiddelburgsekermis.

In het bijzonder zijn alle informatie en bronnen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan DeMiddelburgsekermis nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________

1.2

Auteursrechten:

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DeMiddelburgsekermis.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DeMiddelburgsekermis.nl alleen als dit niet voor commerciële doeleinde word gebruikt  waar omzet mee kan worden gemaakt. . DeMiddelburgsekermis.nl zal alle recht voorbehouden mocht dit overtreden worden en ontdekt worden. U zult toestemming moeten vragen en daar uit zal in een regelingen van recht op ‘ge’promoot materiaal (zoals citaatrecht, bewijs, etc.) moeten worden uitgeleend om recht te hebben en het te mogen gebruiken en publicieren, tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is (let op) copy right van derden).

 

 

 © Alle rechten voorbehouden 2009-2020 | Voorwaarden | Particulier initiatief | Disclaimer |