DEMIDDELBURGSEKERMIS.NL 

10 jaar 'DeMiddelburgsekermis.nl' 

Van 2 t/m 8 augustus op de Markt & Plein-1940

Home > Meer info > Over ons

Over ons

Hier kan je informatie vinden over 'ons'.

Wij stellen ons graag voor aan u!

Officiële Pdf. bestand?

onderaan de pagina.

 

Beste bezoeker,

DeMiddelburgsekermis.nl levert en biedt inmiddels diensten aan een groot aantal bezoekers en is in de loop der tijd bekend geraakt met het reizen en zeilen binnen deze omvangrijke wereld. Er bleek een grote vraag te zijn naar een specifieke website waarop iedereen die op zoek is naar een leuk dagje uit in Middelburg tijdens de kermis. Waar je gemakkelijk en snel de beste kermis informatie kan vinden. Dit heeft ervoor gezorgd dat uiteindelijk de website DeMiddelburgsekermis.nl in het leven geroepen is en zoals de dag vandaag meer dan ooit te voor straalt!

 

DeMiddelburgsekermis.nl is opgericht door Jarno te Loo, de grond legger in 2009 die de aller eerste versie online bracht 'KermisMiddelburg.nl'. Nog geen 3 jaar later (2012) stapte wij over naar 'DeMiddelburgsekermis.nl', dit bracht ons meer mogelijkheden voor zowel toen als nu. Ook bracht dit ons op een ander en nog hoger niveau voor het aanbod van leuke video's, foto's, social media posts en nog meer interactie tussen de bezoekers en ons. Wij waren niet alleen actief, U ook met veel heel veel! de bezoekers aantallen zijn sinds 2014 elk jaar verbroken, keer op keer. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog altijd druk bezig achter de schermen om ook dit jaar alles op en top te krijgen voor U.

 

Op de Kermis staat ook dit jaar weer een geweldig aanbod, van de wel bekende Booster MaxXx tot de splinter nieuwen Space Jam’ durf jij mee tot wel 40M boven Middelburg te zweven? Er is verder een uitgebreid aanbod aan spelzaken als kinderzaken maar ook meer dan genoeg etenswaren en lekkernijen kortom het is niet voor niets dé kermis van Zeeland midden in de zomer hartje Centrum Middelburg met misschien wel ‘t mooiste Decor van Nederland; het oude Stadhuis van Middelburg.

 

 

Namens mij hoogst persoonlijk zie ik u graag tegemoet op De Middelburgse kermis van 3 t/m 09 augustus 2018.

J.A. te Loo - Middelburg

DeMiddelburgsekermis.nl

 © Alle rechten voorbehouden 2009-2020 | Voorwaarden | Particulier initiatief | Disclaimer |