DEMIDDELBURGSEKERMIS.NL 

10 jaar 'DeMiddelburgsekermis.nl' 

Van 2 t/m 8 augustus op de Markt & Plein-1940

Home > nieuws

Nieuws

Hier kan je de nieuwste berichten bekijken.

Zowel officiële berichten als leuke weetjes.

Bekijk ze hier onder!

Deel en/of geef een reactie

Onder aan de pagina.

Persbericht 2019

July 22, 2019

DeMiddelburgsekermis persbericht.

De wethouder Carla Doorn-Roosenburg opent vrijdag 2 augustus om 13.00 uur de kermis in Middelburg. De vijfendertig attracties staan tot en met donderdag 08 augustus op de Markt en Plein 1940>

Op de kermis staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten zoals Booster Maxxx, Reactor, impact, sky glider en Future Dance tot aan een draaimolen voor de kleintjes. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht. De kermis is te bezoeken op vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

Prikkelarme kermis zondag 4 augustus>

Na het grote succes van de afgelopen jaren blijkt een prikkelarme kermis duidelijk in een behoefte te voorzien. Daarom is er besloten om op zondag 4 augustus weer een prikkelarme kermis te houden die één uur langer duurt dan voorgaande jaren en wel van 13.00 – 16.00 uur.

Prikkelgevoelige kinderen en natuurlijk ook ouderen, zijn van harte welkom om plezier te beleven aan de Middelburgse kermis.

Een prikkelarme kermis is toegankelijk voor mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Zij kunnen vanwege het harde geluid, de (felle)lichten/lichteffecten en de draaisnelheid van de attracties doorgaans niet op een normale kermis aanwezig zijn. Bij de prikkelarme kermis zijn al deze prikkels er niet of in sterk verminderde mate.

 

Tijdens deze kermis gelden de reguliere prijzen.

Niet parkeren op parkeerterrein Oude Veerseweg, Ramsburg>

Er kan op het parkeerterrein aan de Oude Veerseweg niet geparkeerd worden van maandag 29 juli 07.00 uur tot en met zaterdag 10 augustus 24.00 uur. Daar staan namelijk de kermisexploitanten met hun wagens.
Wegsleepregeling is van toepassing.

 

Warenmarkt naar Damplein>

In verband met de kermis zijn de zaterdagmarkt van 3 augustus en de weekmarkt van donderdag 8 augustus op het Damplein.

1 / 1

Please reload

 © Alle rechten voorbehouden 2009-2020 | Voorwaarden | Particulier initiatief | Disclaimer |